• Kuninkaallinen Hovihankkija vuodesta 1986
  • Massiivinen messinki
  • 10 vuoden takuu

ILMAINEN TOIMITUS

Kesän inspiraatiota kylpyhuoneeseen

Kesä on vihdoin saapunut! Ja se tarkoittaa aurinkoisia päiviä, lämpöä, iloa ja rentoutumista. Ihania tunteita, jotka saavat meidät voimaan hyvin. Haluamme tehdä oman osamme sen eteen, että voit kokea useammin näitä tunteita ja saada ne osaksi jokapäiväistä elämääsi.

Kesätunnelmaa ulkona ja sisällä

Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä huoneista monille ihmisille. Nyt kun kesä on saapunut, haluamme tuoda kesätunnelmaa myös kylpyhuoneeseen. Ehkä kesämökkisi kaipaa uudistusta pitkän talven jälkeen, tai haluat kenties raikastaa kylpyhuoneen ilmettä uusilla yksityiskohdilla. Voit tuoda uutta elämää kylpyhuoneeseen todella helposti ja vuodenajan mukaisesti.

Villa-kylpyhuonesarjamme hakee inspiraatiota ja muotoiluvaikutteita vuosisadan vaihteesta. Tuotteiden ainutlaatuiset yksityiskohdat luovat lämmintä ja harmonista tunnelmaa. Ne sopivat täydellisesti korostamaan kesämökin persoonallisuutta tai lisäämään uniikkia luonnetta minimalistisempaan kylpyhuoneeseen. Haluamme kylpyhuonesarjamme antavan sinulle mahdollisuuden persoonallisen tunteen luomiseen tilaan, joka tulee tarjoamaan iloa ja viihtyvyyttä joka päivä.

Parhaat kesävinkkimme!

Pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys. Nämä ovat parhaat vinkkimme, joiden avulla voit luoda valoisan, rauhallisen ja kesäisen tuntuisen kylpyhuoneen.

Värikkäät yksityiskohdat
Väreillä on erilainen vaikutus mielialaamme ja hyvinvointiimme. Värikkäiden yksityiskohtien lisääminen kylpyhuoneeseen voi saada meidät tuntemaan itsemme motivoituneemmiksi ja inspiroituneemmiksi. Keltainen on positiivinen ja iloinen väri, kun taas vaaleanpunainen koetaan pehmeänä ja rauhoittavana – kaksi värivaihtoehtoa herättämään kesäisiä tunnelmia.

Luonnon elementit
Luonnon elementit luovat rentouttavan ja harmonisen tunnelman kylpyhuoneeseen. Huonekasvien lisäksi hyviä ideoita ovat luonnonmateriaalit, kuten bambumatot, pienet puiset yksityiskohdat, rottinkikorit, puiset tuolit tai kivet. Tällä tavoin pystyt luomaan eläväisemmän ja lämpimämmän tunnelman kylpyhuoneeseen.

Valoa ja ilmavuutta
Anna kylpyhuoneeseen pääsevän luonnonvalon luoda avoin ja kutsuva tunnelma. Vältä isojen kasvien, maljakoiden tai muiden esineiden asettamista ikkunan eteen, sillä ne saattavat estää luonnonvalon pääsyn tilaan. Jos kylpyhuoneessasi ei ole ikkunaa, on tärkeää käyttää vaaleita värejä, jotta huone ei tunnu ahtaalta ja umpinaiselta. Tämä pätee laattoihin, verhoiluihin ja yksityiskohtiin, kuten pyyhkeisiin, saippua-annostelijoihin ja koukkuihin.

Vaaleat värit yhdessä vihreän huonekasvin ja pehmeän korin kanssa tekevät huoneesta lämpimän ja kutsuvan. Siitä tulee harmoninen paikka, jossa voit valmistautua päivään ja iltaan.

Kylpyhuoneen värikkäät yksityiskohdat lisäävät iloa ja persoonallisuutta. Kun käytetään värikkäitä yksityiskohtia, on tärkeää tasapainottaa niitä neutraalilla ympäristöllä, jotta huone ei tunnu liian sotkuiselta.

Auringonsäteiden lämmön tunteminen ja niiden paistaminen kylpyhuoneeseen on upea tunne. Useamman eri valonlähteen käyttäminen saa kylpyhuoneen tuntumaan suuremmalta ja harmonisemmalta.