Smedbo handduksstång RX3464 i mattvit med lila handdukar

Pyyhetanko

Suodata
Collections
Väri ja pinta

Pyyhetanko tuo kylpyhuoneeseen tyyliä. Kaikissa kylpyhuonesarjoissamme on tyylikkäitä tankoja. Voit yhdistää ne tyylisi mukaan muihin kylpyhuonetarvikkeisiin.

Laaja valikoima pyyhetankoja

Pyyhetanko on tärkeä kylpyhuoneen varuste. Se tuo kylpyhuoneeseen järjestystä ja harmoniaa – ei enää lattialla mytyssä lojuvia pyyhkeitä! Pyyhetanko täydentää kylpyhuoneen tyyliä ja sisustusta. Valikoimassamme on monia tyylikkäitä yksittäistankoja, kaksoistankoja, kääntyviä tankoja ja vapaasti sijoitettavia tankoja.
Valittavana on kiillotettua tai harjattua kromia, kiillotettua messinkiä tai kiillotettua ruostumatonta terästä, mattamustana ja mattavalkoisena.

Valitse pyyhetanko tarpeen mukaan

Jokaiseen tarpeeseen on olemassa käytännöllinen ratkaisu. Kaksoistanko sopii täydellisesti perheelle, sillä se vie vähän tilaa ja siihen mahtuu silti useita pyyhkeitä. Kääntyvät tankomme voidaan asentaa pesualtaan lähelle ja ne on suunniteltu pienemmille pyyhkeille. Painaville ja kosteille pyyhkeille suosittelemme yksittäistankoja, kahdella seinäpidikkeellä varustettuja kaksoistankoja tai nelivartista tankoa Outline-sarjasta.

Vapaasti sijoitettavat pyyhetankomme ovat oivallinen valinta, jos haluat voida siirtää tankoa kylpyhuoneessa tai jos et halua porata reikiä seiniin. Vapaasti sijoitettavia pyyhetankoja on saatavana kromisena tai kiillotetulla ruostumattomalla teräspinnalla.

Valitsitpa minkä tahansa seinään kiinnitettävän pyyhetelineen, tuote asennetaan piilokiinnityksellä. Kaikilla on 10 vuoden takuu.

Pyyhetangon edut

  • Järjestää kylpyhuoneen ja antaa siistin vaikutelman
  • Täydennä kylpyhuoneen tyyli pyyhetangolla
  • Voidaan helposti yhdistää muihin kylpyhuonekalusteisiin