LIVING – A flexible care concept by Smedbo®

Tervetuloa Smedbo LIVING sarjan tuotesivulle. LIVING on elegantti kylpyhuonesarja jossa keskitytään kylpyhuoneen turvallisuuteen ja joustavuuteen. Sarjaa kuvaa parhaiten laatu, käytännöllisyys sekä mukavuus. LIVING tukikahvat ovat suunniteltu seitsemään joustavaan modulaariseen järjestelmään, jotka ovat räätälöitävissä tarpeen mukaan vastaamaan kulloiseenkin tarpeeseen ja tyyliin. Useat osista ovat liitettävissä toisiinsa, ja osia voidaan vaihtaa tarpeen mukaan. Täältä löydät asennusohjeet niin seitsemälle valmiille tukikahvaratkaisulle, kuin myös seitsemälle tukikahvaosalle. Voit tutustua myös inspiraatiokuviin ja katsoa videota LIVING sarjasta.

LIVING Inspiraatio video

Video näyttää miten LIVING hoivakonsepti toimii käytännössä. Siinä käydään koko valikoima lävitse, ja esitellään miten tuotteita voidaan hyödyntää usealla eri tavalla luomaan helppokäyttöinen kylpyhuone.

LIVING asennusvideo

Video näyttää miten LIVING hoivakonseptin tuotteet asennetaan. Siinä kerrotaan miten suorien, sekä kulmaosien asennus suoritetaan siististi ja turvallisesti.

LIVING Kuvat

Selaile kuvia erinäköisistä yhdistelmistä LIVING sarjan tuotteita.