Smedbo julkaisee sen uuden mustan

14 elo, 2019

Nyt julkistamme uuden version suositusta SMEDBO:n HOUSE-sarjasta. Tällä kertaa tuotteet ovat saaneet kivan mattamustan pinnan, joka korostaa HOUSE-sarjan skandinaavisen muotoilun pehmeitä ja puhtaita muotoja.

Erot ovat yksityskohdissa

Viime vuosina musta on näkynyt sisustus-yksityiskohdissa sisustuslehdissä, myymälöissä ja kodeissamme. Musta trendi ei näytä vähenevän vaan pikemmin jatkaa kasvua rajattomalla vauhdilla. Me SMEDBO:lla uskomme, että kylpyhuone saa kietoutua trendiin ja siksi lanseeraamme tyylikkään mattamustan version HOUSE kylpyhuonesarjastamme. HOUSE on yksi suosituimmista ja menestyksekkäimmistä sarjoista kautta aikojen ja se on saanut koristaa kylpyhuoneita kaikkialla maailmassa.

Uudessa mustassa sarjassa on koukkuja, pyyherengas, pyyhetanko, wc-paperiteline ja varapaperiteline tyylikkäällä mattapinnalla. Hammasmukitelineen, saippuakupin ja wc-harjatelineen pidikkeet yhdistävät mustan hienoon valkoiseen posliiniin.

smedbo.fi kautta näet koko uuden mustan HOUSE-sarjan ja paljon muita kylpyhuonetarvikkeita, jotka auttavat sinua laittamaan henkilökohtaisen leiman kylpyhuoneellesi.

Valitut tuotteet ja uutiset