• Vuodesta 1967 lähtien
  • Massiivimessinki
  • 10 VUODEN TAKUU
dubbelkrok i mässing med vit handduk i modernt svart och vitt badrum

Smedbosta

Smedbo – Maailmanluokan kylpyhuonekalusteet

Perheyritys Smedbo perustettiin vuonna 1967, jolloin kauniiden kylpyhuoneiden tarve kasvoi hitaasti mutta varmasti. Smedbolla ymmärsimme jo silloin, miten tärkeä kylpyhuone on kodeissamme. Kylpyhuoneen pitäisi olla tila, jossa voi elää ja viihtyä, kuitenkin täyttäen huoneen alkuperäisen tarkoituksen.

skisser i blyerts av badrumsdetaljer från smedbo

Skandinavian johtava kylpyhuonetarvikkeiden valmistaja

Nykyään Smedbo on johtava kylpyhuonetarvikkeiden valmistaja Skandinaviassa, ja yrityksellä on tärkeä rooli myös muualla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Menestys on pitkän ja laajan kehitystyön tulos. Kehitystyö, jolla on varmistettu korkea laatutaso ja tuotteiden klassisen skandinaavinen muotoilu.

Kaikkea meikkipeileistä pyyhekuivaimiin

Smedbolla on laaja valikoima skandinaavisen ajattoman muotoilun kylpyhuonetarvikkeita. Valikoimassa on kaikkea pyyhekoukuista, WC-paperitelineistä ja peileistä pyyhekuivaimiin. Smedbo kehittää jatkuvasti uusia toiminnallisia ja tyylikkäitä kylpyhuoneen lisävarusteita.

Tyylikkäät tuotteet massiivimessingistä

Skultunan messinkitehdas perustettiin vuonna 1607. Se oli alku ruotsalaiselle käsityöperinteelle, jossa hyödynnettiin messingin ainutlaatuisia ominaisuuksia. Smedbo korostaa materiaalivalintojen merkitystä, pitäen muotoa ja toimivuutta erittäin tärkeinä. Suurin osa kylpyhuonetarvikkeistamme, sisustusvarusteista ja tuoteosista on siksi valmistettu korkealaatuisesta massiivimessingistä. Se on kestävä materiaali, jonka suuri etu on, ettei se ruostu. Smedbo voi ylpeänä kertoa kuuluvansa niiden valmistajien ryhmään, jotka voivat luvata suurimmalle osalle tuotteistaan täyden 10 vuoden takuun.

Tiesitkö, että Smedbo on myös Ruotsin kuningasperheen virallinen toimittaja?

Sigill 10 year warranty

Tuotteillamme on 10 vuoden takuu