• Kuninkaallinen Hovihankkija vuodesta 1986
  • Massiivinen messinki
  • 10 vuoden takuu

ILMAINEN TOIMITUS

Smedbo handduksring med blommformat fäste tillhörande serien Herrgård i mässing

Historia

Kodin unohdettu huone

1960-luvun kylpyhuone oli paljas ja tylsä. Tyylin tai estetiikan kaltaiset käsitteet olivat tuntemattomia. Kylpyhuonesuunnittelussa vallitsivat sellaiset käsitteet kuin helppohoitoisuus ja askeettisuus. Kylpyhuone oli kodin unohdettu tila. Mutta Smedbo aikoi muuttaa sen roolia.

Smedbo perustettiin vuonna 1967, aikana, jolloin monet ihmiset halusivat luoda kauniimpia kylpyhuoneita. Smedbolla ymmärrettiin kylpyhuoneen merkitys. Se oli henkilökohtaisen hygienian lisäksi myös tila, jossa vietetään aikaa ja nautitaan. Mutta aloitetaanpa alusta…

bokstäver i smide på hög i en tunna

Kynttilänjaloista menestyksekkäisiin kylpyhuonekalusteisiin

Vuosi on 1966. Helsingborgissa sijaitsevan suuren pakastinyrityksen myyntipäällikkö etsii joululahjoja asiakkailleen. Hän sai idean: takorautaiset kynttilänjalat! Selvä juttu – otetaan yhteyttä seppään!

Yhteydenotosta kehittyi liikeidea, ja pian he alkoivat valmistaa takorautaisia talonumeroita. Pakastinliikkeen myyntipäällikkö vaihtoi uransa suuntaa ja aloitti sepäntyön, idyllisellä yritysnimellä – Smedbo Gård.

Smedbo handduksring med blommformat fäste tillhörande serien Herrgård i mässing

Sarja Herrgård oli aloituslaukaus

Ensimmäinen kylpyhuonesarja, jonka Smedbo esitteli, oli Herrgård -sarja. Kyseessä oli massiivimessingistä valmistettuja sisustustuotteita ja tarvikkeita erityisesti kylpyhuonekäyttöön. Smedbo halusi yhdistää messingin kauneuden ja laadun sekä käsityöperinteen skandinaaviseen tyyliin.

Kylpyhuonesarjasta tuli suuri menestys ruotsalaisissa kodeissa, ja nykyään Smedbon kylpyhuonesarjoja myydään ympäri maailmaa.

Sigill 10 year warranty

Tuotteillamme on 10 vuoden takuu