Johdanto

Tietosuojasi on tärkeä meille ja ilmoitamme aina avoimesti, miten käsittelemme henkilötietojasi, jotta voit turvallisin mielin antaa tietosi meille. Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää ja uusimman version tietosuojakäytännöstä löydät osoitteesta www.smedbo.se.

Yritämme aina olla mahdollisimman selkeitä siinä, miten käsittelemme henkilötietojasi. Jäikö sinulle vielä tämän käytännön lukemisen jälkeen kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä?

Voit aina ottaa yhteyttä meihin!

Puh.: 042-25 15 00
Sähköposti: info@smedbo.se

 

Mikä taho vastaa henkilötiedoistasi?

Smedbo AB, yritystunnus 556200-2252, on meille antamiesi henkilötietojen rekisterinpitäjä.

Henkilötiedot, jotka keräämme sinusta

Keräämme erilaisia henkilötietoja sinusta, kun vierailet verkkosivustoillamme, tilaat tuotteitamme tai luetteloitamme, otat yhteyttä asiakaspalveluumme, osallistut tapahtumaamme tai seminaariimme tai muulla tavalla otat yhteyttä meihin.

Esimerkkejä henkilötiedoista, joita keräämme sinusta näissä tilanteissa:

  • Nimi
  • Yhteystiedot, kuten osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • Muut tiedot ostostasi, esim. tilausnumero ja valittu tuote
  • Tuotteita ja palveluita koskevat asiakkaan valinnat
  • tietokoneesta, matkapuhelimesta tai tabletista saadut paikkatiedot maan ja alueen muodossa.
  • Asiaan liittyvä kirjeenvaihto (esim. henkilötiedot, jotka annat ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluumme).

Miksi käytämme henkilötietojasi ja kuinka kauan säilytämme ne

Tarkoitus ja oikeusperuste

Sinusta keräämiämme henkilötietoja käytetään eri tarkoituksiin. Tässä osiossa kerromme, miksi käytämme henkilötietojasi, annamme esimerkkejä tekemästämme käsittelystä tähän tavoitteeseen pääsemiseksi ja kerromme, mihin lailliseen perusteeseen käsittely perustuu.

Säilytysaika

Yleisesti ottaen säilytämme tietojasi niin pitkään kuin tarvitsemme niitä siihen tarkoitukseen, jota varten olemme keränneet tietosi. Tietoja voidaan säilyttää myös sovellettavan lain vaatima aika. Meille on tärkeää, että tiedät, kauanko säilytämme henkilötietojasi. Seuraavassa taulukossa selvennämme tietojesi säilytysaikoja.

Tarkoitus, mihin käytämme tietojasi: Esimerkkejä siitä, miten käytämme tietojasi tavoitteeseen pääsemiseksi Laillinen perusta, johon käsittelymme perustuu:
Voidaksemme hallita tilaustasi ·  Toimitamme tuotteesi tai palvelusi (ja olemme yhteydessä sinuun toimituksen osalta).

·   Hallinnoimme ostoosi liittyviä reklamaatio- ja takuuasioita sekä olemme yhteydessä sinuun niiden osalta.

Ostosopimus, jonka olemme solmineet kanssasi.

 

Voidaksemme markkinoida yritystämme, tuotteitamme ja palvelujamme

 

·  Teemme suoramarkkinointia sähköpostitse, sosiaalisissa medioissa tai vastaavissa digitaalisissa kanavissa ja postitse.

·  Teemme yleisiä kampanjoita tai lähetämme yleisiä kutsuja tai tapahtumakutsuja.

Oikeutettu etumme markkinoida yritystämme, tuotteitamme ja palvelujamme.

Muista, että sinulla on aina oikeus kieltäytyä suoramarkkinoinnistamme. Jos et halua kieltäytyä markkinoinniltamme kokonaan, voit aina valita, mistä kanavasta haluat vastaanottaa markkinointiamme.

Voidaksemme toteuttaa ja hallinnoida osallistumisia kilpailuihin ja tapahtumiin

 

·  Olemme yhteydessä kilpailuun osallistujiin, jos se on tarpeen kilpailun toteuttamiseksi.

·  Ilmoitamme voittajista ja tiedotamme kilpailun voitoista.

·  Olemme yhteydessä sinuun ennen tapahtumaa ja tapahtuman jälkeen. Näissä tapauksissa lähetämme ilmoittautumisvahvistukset, tarvitsemasi tiedot tapahtumasta, kysymykset tai arvioinnit.

Oikeutettu etumme toteuttaa ja hallinnoida kilpailujamme ja tapahtumiamme.
Voidaksemme hallinnoida asiakaspalveluasioita

 

·  Olemme yhteydessä sinuun ja vastaamme lähettämiisi kysymyksiin puhelimitse tai digitaalisilla kanavilla.

·  Selvitämme reklamaatio- ja tukiasiasi. Tukiasia voi olla esim. teknistä tukea koskeva.

Oikeutettu etumme ja sinun oikeutettu etusi asiakaspalvelukysymysten ratkaisemiseksi.
Voidaksemme täyttää lakisääteiset velvollisuutemme

 

·  Saatamme joutua käsittelemään henkilötietojasi täyttääksemme lakisääteiset velvollisuutemme lakien, tuomioiden tai viranomaispäätösten vaatimusten mukaisesti. Vaatimukset voivat koskea tuotevastuutamme tai tuotteidemme turvallisuutta. Näissä tapauksissa voimme joutua tutkimaan yleistä viestintää ja yleisiä tietoja, tai tiettyä tietoa sinusta tuotehälytyksiä ja tuotteiden takaisinkutsua varten. Vaatimukset voivat koskea myös kirjanpitolain tai rahanpesulakien mukaisia velvollisuuksiamme. Täyttääksemme lakisääteiset velvollisuutemme

 

Voidaksemme arvioida, kehittää ja parantaa palvelujamme, tuotteitamme ja järjestelmiämme

 

·  Teemme palveluistamme käyttäjäystävällisempiä.

·  Annamme sinulle ja muille asiakkaille mahdollisuuden vaikuttaa valikoimaamme esim. asiakas- ja markkinointitutkimusten kautta.

 

Oikeutettu etumme on arvioida, kehittää ja parantaa palvelujamme, tuotteitamme ja järjestelmiämme, jotta toimintamme on parempaa, resurssitehokkaampaa ja turvallisempaa. Lisäksi haluamme tehdä palvelujemme, tuotteidemme ja järjestelmiemme käytöstä helpompaa sinulle.
Estääksemme palvelun väärinkäyttöä tai estääksemme, ehkäistäksemme ja selvittääksemme yritykseen kohdistuvia rikoksia

 

·  Tutkimme ja estämme petoksia tai muita rikoksia.

·  Suoritamme toimenpiteitä estääksemme roskapostin, verkkourkinnan, häirinnän, yritykset kirjautua luvattomasti käyttäjätileille tai muut toimenpiteet, jotka ovat kiellettyjä käyttöehtojemme mukaisesti.

·  Suoritamme toimenpiteitä IT-ympäristömme suojaamiseksi ja parantamiseksi hyökkäyksiä ja tunkeutumisia vastaan.

Oikeutettu etumme ja sinun oikeutettu etusi, jotta voimme käsitellä/käyttää turvallisia tuotteita ja selvittää epäillyt rikokset.
Tietojesi säilytysaika: nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, tilausnumero ja valittu tuote, tuotteita ja palveluja koskevat asiakkaan valinnat, paikkatiedot edellä esitetyn mukaisesti sekä asiaan liittyvä kirjeenvaihto säilytetään 5 vuoden ajan.

Miten luovutamme tietojasi muille osapuolille

Joskus joudumme luovuttamaan tietojasi muille osapuolille Voimme esimerkiksi palkata muita yrityksiä auttamaan meitä toimituksissa, IT-järjestelmässä tai henkilötietojen säilyttämisessä (pilvipalvelut). Tällaiset yritykset ovat henkilötietojen käsittelijöitä, jotka saavat käsitellä henkilötietojasi vain meidän ohjeidemme mukaan.

Tämän lisäksi voimme jakaa henkilötietojasi myös tiettyjen osapuolten kanssa, jotka ovat henkilötietojesi itsenäisiä rekisterinpitäjiä. Jaamme henkilötietojasi seuraavien itsenäisten rekisterinpitäjien kanssa:

  • konserniimme kuuluvat yritykset
  • viranomaiset

Muista oikeutesi!

Kun käsittelemme henkilötietojasi, sinulla on tiettyjä oikeuksia. Seuraavassa käymme läpi, mitkä oikeutesi ovat, mitä ne tarkoittavat ja miten käytät niitä.

Oikeus saada pääsy tietoihin Pyrimme olemaan avoimia siitä, miten käsittelemme tietojasi. Jos haluat tietoa sinuun liittyvästä henkilötietojen käsittelystämme, sinulla on oikeus pyytää saada pääsy tietoihisi. Jos saamme pyynnön pääsystä tietoihin, voimme kysyä lisätietoja sen varmistamiseksi, että tiedot luovutetaan oikealle henkilölle.
Oikeus tietojen oikaisemiseen Eivätkö tietomme ole ajan tasalla tai käsittelemmekö virheellisiä henkilötietoja sinusta? Silloin voit pyytää henkilötietojesi oikaisemista.
Oikeus tietojen poistamiseen ja käsittelyn rajoittamiseen Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tai käsittelyn rajoittamista, jos esimerkiksi koet, että henkilötietojesi käsittely on voimassa olevan lainsäädännön vastaista.
Oikeus vastustaa käsittelyämme (mukaan lukien oikeus vastustaa suoramarkkinointia) Sinulla on oikeus vastustaa tekemäämme käsittelyä (esim. käsittelyä, joka perustuu oikeutettuun etuumme). Henkilötietojasi ei saa käsitellä suoramarkkinointiin, jos kieltäydyt tällaisesta käsittelystä. Mikäli kieltäydyt suoramarkkinoinnista, lopetamme kaikenlaisten viestinnän lähettämisen sinulle.

Jos haluat edelleen meidän ottavan yhteyttä tietyillä kanavilla, sinun ei tarvitse kieltäytyä kaikelta markkinoinnilta. Sen sijaan voit valita, että haluat meiltä tarjouksia itse valitsemillasi kanavilla, kuten sähköpostilla, mutta ei tekstiviestillä.

Oikeus peruuttaa antamasi suostumus Oletko antanut suostumuksesi johonkin toimenpiteeseemme? Siinä tapauksessa voit milloin tahansa peruuttaa sen. Jos peruutat antamasi suostumuksen, emme kerää uusia tietoja sinusta siihen tarkoitukseen, johon suostumus oli annettu. Meillä on silti oikeus käsitellä niitä tietoja, jotka keräsimme sinusta ennen kuin peruutit antamasi suostumuksen. Jos meillä ei ole mitään muuta oikeusperustaa tietojesi tallentamiseen, poistamme ne.
Oikeutesi siirtää tiedot Voit pyytää kanssasi tekemäämme sopimukseen perustuvan käsittelyn siirtoa tai jos olet antanut suostumuksesi tiettyyn käsittelyyn, voit pyytää antamiesi tietojen siirtoa toiselle rekisterinpitäjälle (ns. tietojen siirtäminen).
Oikeutesi tehdä valitus valvontaviranomaisille Jos koet, että käsittelemme henkilötietojasi virheellisesti, sinulla on myös oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle/tietosuojaviranomaiselle.

 

Miten voin käyttää oikeuksiani?

Jos haluat käyttää oikeuksiasi, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 042-25 15 00 tai sähköpostitse osoitteella info@smedbo.se.

 

Kunglig Hovleverantör
Kylpyhuoneen tarvikkeet - © Smedbo - All Rights Reserved - Kuninkaallinen hovitoimittaja