• Kuninkaallinen Hovihankkija vuodesta 1986
  • Massiivinen messinki
  • 10 vuoden takuu

ILMAINEN TOIMITUS

Smedbo handduksring OK344 upphängd vid kommod bredvid värmeljus och eukalyptus i vas

Asennus

Eri tapoja kiinnittää Smedbo-tuotteesi

Smedbo tuotteet voidaan asentaa monella eri tavalla. Helpotaaksemme työtäsi, olemme keränneet tänne tietoa siitä miten Smedbon tuote voidaan asentaa. Tiesitkö, että tiili, joka on melkein yhtä kova kuin betoni, voi haljeta, jos poraat liian lähellä reunaa. Mietitkö pysyykö itseliimattavat tuotteet varmasti tukevasti? Tiedätkö mitä tulee huomioida kun poraa betoniin, kipsiin tai eri levymateriaaleihin. Asentaminen ei ole vaikeaa – jos tietää mitä tekee. Tutustu lähemmin asennusvinkkeihimme hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Vägghängd rak- och sminkspegel med ram i led-ljus monterad på badrumsvägg

Asenna ruuvilla

Ei ole aina helppoa tietää, miten tuotteita parhaiten kiinnitetään poraamalla ja ruuvaamalla kylpyhuoneessa. Olemme helpottaneet tehtävää puolestasi kokoamalla kiinnitysvinkkejä miten kiinnittää ttuotteita eri pintamateriaalehin.

Smedbo badrumsserie tvålpump och handduksring i house mattsvart med svart hannduk, blå vägg

Asenna liimalla

Useimmat Smedbon tuotteet voidaan kiinnittää erikoisliimalla iComposite GlueMix. Jos päädyt liimaamaan tuotteen, ei sinun tarvitse olla huolestunut siitä, että kylpyhuoneen eristys vaurioituisi.

självhäftande duschskrapa upphängd i dusch i grått badrum

Asenna itseliimautuvat tuotteet

Oletko ostanut kylpyhuoneeseen kylpylastan tarrakiinnitteisellä pidikkeellä tai tarrakiinnitteisen kellon? Jotta tuote pysyy tukevasti seinässä kiinni, on tärkeää, että se asennetaan oikein. Täältä löydät selkeät ohjeet miten kiinnittää itseliimautuvia tuotteita.