• Vuodesta 1967 lähtien
  • Massiivimessinki
  • 10 VUODEN TAKUU
Smedbo dubbel handdukskrok OK356 med hängandes morgonrock

Hoito-ohjeet

Noudata hoito-ohjeitamme ja pidennä Smedbo-tuotteesi käyttöikää

Suosittelemme, että pyyhit suihkussa olevat säilytystuotteet ja muut Smedbon tuotteesi säännöllisesti, jotta ne pysyvät uuden näköisinä ja säilyttävät kiiltonsa. Säännöllisen puhdistuksen yhteydessä saippua- ja kalkkijäämät eivät tartu niin helposti, eikä sinun tarvitse käyttää puhdistusaineita, jotka eivät ole ympäristöystävällisiä. Pintaan saattaa siitä huolimatta ilmaantua värimuutoksia ja pinnoitteita, jos pinnoille jää esimerkiksi synteettistä saippuaa tai shampoota. Muista siis kuivata suihkun säilytystuotteet ja muut Smedbo-tuotteesi mahdollisimman usein.

tvålpump AK369 monterad på vägg ovanför vask bredvid handduk och sminkborste

Valitse puhdistusaine ja -välineet huolellisesti

Puhdistusaineiden ja työvälineiden valinnalla on suuri merkitys lopputulokseen. Viikoittaisessa puhdistuksessa suosittelemme, että pinta pyyhitään pehmeällä mikrokuituliinalla jolloin pesuaineen käyttöä saa vähennettyä. Vältä hankaavia puhdistustuotteita, kuten teräsvillaa ja kuitusieniä, koska ne voivat aiheuttaa pysyviä vaurioita ja naarmuja pintamateriaaleihin.

Puhdistusaineeksi riittää yleensä haalea vesi. Tehokkaampaan puhdistukseen voidaan käyttää mietoa ilman hankausaineita olevaa pH-neutraalia puhdistusainetta, Ph-arvo 7,5–9,5. Pintamateriaalit eivät siedä emäksisiä, happamia, kloori- tai alkoholipitoisia puhdistusaineita, koska ne voivat aikaansaada tahroja ja vaurioita pintaan, joten jätä ne pois. Jos käytät tällaista puhdisaineita kylpyhuoneessa, varmista, että suojaat tuotteet roiskeilta.

Puhdistus

  • Pyyhi pinta haalealla vedella hieman kostealla mikrokuituliinalla.
  • Puhdistusaineita käytettäessä niiden pH-arvon tulee olla 7,5-9,5 eivätkä ne saa sisältää hankausaineita.
  • Huuhtele huolellisesti puhdistusaine tuotteista kylmällä vedellä.
  • Pyyhi tuote kuivalla mikrokuituliinalla välttääksesi kalkkitahroja.
kromad dubbelduschkorg hänger på vitkaklad vägg i badrum

Kromin ja ruostumattoman teräksen hoito

Kromilla ja ruostumattomalla teräksellä olevat lika- tai kalkkitahrat poistetaan helpoimmin tähän tarkoitukseen tarkoitetulla puhdistusaineella. Tutustu ohjeisiin huolellisesti ja kokeile aina ensin pienelle pinnalle. Kotitalouksien etikka (maks. 12 %) on myös tehokas kalkkitahroja vastaan. Hiero, anna vaikuttaa, huuhtele puhtaalla vedellä ja kuivaa mikrokuituliinalla. Vältä aina liuottimia, kovia hankaustyynyjä ja hankausainetta sisältäviä pesuaineita.

Wc-borste i polerad mässing i blått badrum

Messingin hoito

Messinki on korroosionkestävä materiaali, mikä tarkoittaa, että messinki saa ajan myötä kauniin patinan, joka voidaan kiillottaa messingille tarkoitetulla puhdistusaineella. Smedbon messinkituotteet ovat valmiiksi kiillotettuja ja lakattuja, ja näin messinki säilyttää kauniin pinnan erityisen pitkään. On kuitenkin erityisen tärkeää, että Smedbon messinki-tuotteiden hoidossa ei koskaan käytetä vahvoja puhdistusaineita, joissa on hankausaineita. Sen lisäksi, että ne jättävät tuotteeseen jälkiä, ne saattavat myös poistaa tuotteessa olevan suojaavan lakkapinnan. Valitse mieluummin mieto pH-neutraali pesuaine ilman hankausaineita tai saippuaa.