• Kuninkaallinen Hovihankkija vuodesta 1986
  • Massiivinen messinki
  • 10 vuoden takuu

ILMAINEN TOIMITUS

Smedbon kevään uudet tuotteet

Me Smedbolla olemme iloisia voidessamme ilmoittaa uusimpien tuotteidemme lanseerauksesta, jotka on suunniteltu skandinaavisella designilla ja toiminnallisuudella. Tämä lanseeraus sisältää joukon tuotteita, jotka on suunniteltu parantamaan mukavuutta ja esteettisyyttä kaikissa kylpyhuonetiloissa. Uusi kokoelma sisältää roskakoreja, pyyhekuivaimia, suihkuistuimia ja paljon muuta, mikä kaikki osoittaa Smedbon sitoutumista innovaatioon, tyyliin ja kestävyyteen.
Towel heater FB705

Suihkujakkarat

Esittelemme korkealaatuiset suihkujakkarat, jotka ovat ihanteellisia sekä suihkuun että kylpyyn. Valmistettu kestävästä pleksilasista ja saatavilla tyylikkäinä mustana ja valkoisena, nämä jakkarat eivät ole vain toiminnallisia, vaan ne myös lisäävät ripauksen sofistikointia mihin tahansa kylpyhuoneen sisustukseen. Turvallisuuden ja mukavuuden suunnittelun keskiössä, jokainen jakkara on varustettu tukevilla kumijaloilla varmistaen turvallisen sijoittelun.
Tuotenumerot: FB407, FX407

 

Poljinroskakorit

Tutustu tyylikkäisiin poljinroskakoreihimme, saatavilla mattamustana tai -valkoisena. Nämä 6 litran korit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä muovikannella, jossa on jauhemaalattu pinta kestävyyden takaamiseksi. Pehmeä sulkeutumistoiminto ja helposti poistettava sisäinen sanko tekevät niistä käytännöllisen ja mukavan valinnan kaikkiin ympäristöihin.
Tuotenumerot: FB668, FX668

 

Roskakorit

Ihanteellisia pienempiin tiloihin tai lisäkoriksi, nämä kompaktit roskakorit ovat saatavilla kiillotetussa viimeistelyssä tai klassisessa mustassa. Niiden 3 litran kapasiteetti ja tilaa säästävä muotoilu tekevät niistä monipuolisen lisän mihin tahansa kotiin tai hotelliin. Jokainen kori sisältää irrotettavan sisäsangon ja voidaan kiinnittää taustalevyllä tai ripustaa kaapin oveen.
Tuotenumerot: FB669, FK669

 

Uusi hyllymalli

Nosta kylpyhuoneen säilytystilasi uudelle tasolle uusimmalla hyllymallillamme, joka tarjoaa siistin ja piilotetun ratkaisun suihkutuotteille. Tämä malli on helppo asentaa roikkuvalla kiskolla ja on saatavilla mattamustana, yhdistäen toiminnallisuuden moderniin estetiikkaan.
Tuotenumero: DB5020

 

 Pyyhkeidenkuivaimet

Koe lämpimien pyyhkeiden ylellisyys tikkaiden tyyliin suunnitelluilla pyyhekuivaimillamme, nyt saatavilla tyylikkäässä mattamustassa viimeistelyssä. Nämä helposti asennettavat kuivaimet tarjoavat kaksi lämpötilatasoa, ylikuumenemissuojan ja uuden ajastintoiminnon, varmistaen että pyyhkeesi ovat aina valmiina kun sinä olet.
Tuotenumerot: FB705, FB706, FB722

 

HOME Harjattu Nikkeli

Parantaen suosittua HOME-sarjaamme, uusi harjatun nikkelin viimeistely tarjoaa pehmeän, silkinomaisen kiillon, joka ei ole vain kaunis vaan myös käytännöllinen. Hienojakoinen kiilto auttaa piilottamaan sormenjäljet ja vesitäplät, tehden siitä ihanteellisen valinnan kylpyhuoneympäristöihin. Tässä sarjassa on nyt 10 tuotenumeroa, wc-paperitelineistä koukkuihin ja wc-harjoihin, kaikki valmistettu massiivisesta messingistä, varmistaen sekä eleganssin että kestävyyden.
Home Harjattu Nikkeli

 

Tietoja Smedbosta

Smedbo on eturintamassa kehittämässä korkealaatuisia kylpyhuonetarvikkeita, jotka yhdistävät innovatiivisen suunnittelun ja toiminnallisuuden. Kestävyyteen, tyyliin ja käyttäjätyytyväisyyteen keskittyen Smedbo jatkaa asiakkaidensa kehittyvien tarpeiden täyttämistä ympäri maailman.