(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PNTXZBS');

SMEDBON ICE sarja laajentuu

Lokakuussa lanseeraamme 6 uutta artikkelia suosittuun ICE sarjaan. Valituilla tuotteilla on kuutiota muistuttava muotoilu, pehmeillä ja pyöristetyillä kulmilla. Tämä design on selkeästi nähtävissä sekä messinki- että posliiniosissa, jotka tekevät tuotteista tyylikkään elegantteja.

Uuden ICE Soft Cube:n on suunnitellut Smedbon omat suunnittelijat ja painopiste on ollut metallin ja posliiniosien yhdistämisessä graafisesti puhtaalla tavalla. Tuotteet soveltuvat erinomaisesti moderniin kylpyhuoneeseen, missä samoja muotoja löytyy usein kylpyammeista, lavuaareista sekä peileistä.

 

ICE sarjan laajentumisen myötä Smedbo saa myös täysin uudenlaisen tuotteen valikoimaan. Saippua-annostelija seinäasenteisena, joka sisältää tyylikkään yhdellä kädellä käytettävän vetimen OK461P. Kaikki Soft Cube sarjan tuotteiden posliiniosat ovat käsin valmistettuja. Tämä takaa, että jokainen tuote on yksilöllinen.

ICE Soft Cube on saatavilla Smedbo jälleenmyyjiltä.

ICE Soft Cube sisältää:

OK433P: WC harja säiliöllä
OK442P: Saippuakuppiteline
OK443P: Hammasmukiteline
OK461P: Saippua-annostelija (yhden käden vetimellä)
OK469P: Saippua-annostelija (pumppupäällä)
OK470P: Saippua-annostelija (vapaasti seisova)

 • Ympyrä on sulkeutunut

  Olemme lanseeranneet uuden tuotteen pyyhekuivaimien kategoriaan. Uusi kuivain FK718, on pyyhekuivain joka on enemmän kuin sen perinteinen käyttötarkoitus. Pyyhekuivaimen ei tarvitse edustaa perinteistä ulkomuotoa ollakseen pyyhekuivain.
 • LIVING – Smedbo® elegantti tarvikesarja, jossa keskitytään turvallisuuteen ja joustavuuteen

  Meillä Euroopassa on nopeasti kasvava yli 60-vuotiaiden ikäryhmä. Kyseessä on hyvin aktiivinen ja hyväkuntoinen ryhmä jotka ovat kiinnostuneita kodin sisustamisesta tyylikkäillä, laadukkailla ja mukavilla tuotteilla. Kehittäessämme uutta LIVING konseptia, on alusta asti tarkoituksenamme ollut tarjota useita kylpyhuoneen tukiratkaisuja vastataksemme tähän kysyntään.
 • Pidä kiinni tai sekoita HOUSE-mattavalkoiseen

  HOUSE-sarja on yksi kaikkien aikojen suosituimmista ja menestyneimmistä sarjoistamme, ja se on koristanut kylpyhuoneita kaikkialla maailmassa. Vuonna 2018 HOUSE lanseerattiin mattamustana, ja sen jälkeen kun mustan kylpyhuoneen suuntaus lähti liikkeelle, pinnan alla on kuplinut pehmeämpi vastapylväs. Syyskuussa Smedbo laajentaa valikoimaaan yhteensä 17 matta-valkoisella tuotteella.
 • Silmiinpistäviä uusia meikkipeilejä Smedbolta

  Smedbo on lanseerannut uusia meikkipeilejä! OUTLINE sarja on laajentunut kahdella uudella LED meikkipeilillä FK487EP ja FK488EP. Peileissä on minimalistinen elegantti design ja ovat varustettu ensimmäistä kertaa sensorilla aktivoituvalla valorenkaalla.