SMEDBON ICE sarja laajentuu

Lokakuussa lanseeraamme 6 uutta artikkelia suosittuun ICE sarjaan. Valituilla tuotteilla on kuutiota muistuttava muotoilu, pehmeillä ja pyöristetyillä kulmilla. Tämä design on selkeästi nähtävissä sekä messinki- että posliiniosissa, jotka tekevät tuotteista tyylikkään elegantteja.

Uuden ICE Soft Cube:n on suunnitellut Smedbon omat suunnittelijat ja painopiste on ollut metallin ja posliiniosien yhdistämisessä graafisesti puhtaalla tavalla. Tuotteet soveltuvat erinomaisesti moderniin kylpyhuoneeseen, missä samoja muotoja löytyy usein kylpyammeista, lavuaareista sekä peileistä.

 

ICE sarjan laajentumisen myötä Smedbo saa myös täysin uudenlaisen tuotteen valikoimaan. Saippua-annostelija seinäasenteisena, joka sisältää tyylikkään yhdellä kädellä käytettävän vetimen OK461P. Kaikki Soft Cube sarjan tuotteiden posliiniosat ovat käsin valmistettuja. Tämä takaa, että jokainen tuote on yksilöllinen.

ICE Soft Cube on saatavilla Smedbo jälleenmyyjiltä.

ICE Soft Cube sisältää:

OK433P: WC harja säiliöllä
OK442P: Saippuakuppiteline
OK443P: Hammasmukiteline
OK461P: Saippua-annostelija (yhden käden vetimellä)
OK469P: Saippua-annostelija (pumppupäällä)
OK470P: Saippua-annostelija (vapaasti seisova)

 • Kesän inspiraatiota kylpyhuoneeseen

  Kesä on vihdoin saapunut! Ja se tarkoittaa aurinkoisia päiviä, lämpöä, iloa ja rentoutumista. Ihania tunteita, jotka saavat meidät voimaan hyvin. Haluamme tehdä oman osamme sen eteen, että voit kokea useammin näitä tunteita ja saada ne osaksi jokapäiväistä elämääsi.
 • Finally ISH

  After several years of waiting, it is finally time to meet up at ISH in Frankfurt. We at Smedbo are very pleased to be able to exhibit at the world's largest sanitary trade fair and to personally welcome you again as a customer, interested party or friend.
 • Ympyrä on sulkeutunut

  Olemme lanseeranneet uuden tuotteen pyyhekuivaimien kategoriaan. Uusi kuivain FK718, on pyyhekuivain joka on enemmän kuin sen perinteinen käyttötarkoitus. Pyyhekuivaimen ei tarvitse edustaa perinteistä ulkomuotoa ollakseen pyyhekuivain.
 • LIVING – Smedbo® elegantti tarvikesarja, jossa keskitytään turvallisuuteen ja joustavuuteen

  Meillä Euroopassa on nopeasti kasvava yli 60-vuotiaiden ikäryhmä. Kyseessä on hyvin aktiivinen ja hyväkuntoinen ryhmä jotka ovat kiinnostuneita kodin sisustamisesta tyylikkäillä, laadukkailla ja mukavilla tuotteilla. Kehittäessämme uutta LIVING konseptia, on alusta asti tarkoituksenamme ollut tarjota useita kylpyhuoneen tukiratkaisuja vastataksemme tähän kysyntään.