• Kuninkaallinen Hovihankkija vuodesta 1986
 • Massiivinen messinki
 • 10 vuoden takuu

ILMAINEN TOIMITUS

SMEDBON ICE sarja laajentuu

Lokakuussa lanseeraamme 6 uutta artikkelia suosittuun ICE sarjaan. Valituilla tuotteilla on kuutiota muistuttava muotoilu, pehmeillä ja pyöristetyillä kulmilla. Tämä design on selkeästi nähtävissä sekä messinki- että posliiniosissa, jotka tekevät tuotteista tyylikkään elegantteja.

Uuden ICE Soft Cube:n on suunnitellut Smedbon omat suunnittelijat ja painopiste on ollut metallin ja posliiniosien yhdistämisessä graafisesti puhtaalla tavalla. Tuotteet soveltuvat erinomaisesti moderniin kylpyhuoneeseen, missä samoja muotoja löytyy usein kylpyammeista, lavuaareista sekä peileistä.

 

ICE sarjan laajentumisen myötä Smedbo saa myös täysin uudenlaisen tuotteen valikoimaan. Saippua-annostelija seinäasenteisena, joka sisältää tyylikkään yhdellä kädellä käytettävän vetimen OK461P. Kaikki Soft Cube sarjan tuotteiden posliiniosat ovat käsin valmistettuja. Tämä takaa, että jokainen tuote on yksilöllinen.

ICE Soft Cube on saatavilla Smedbo jälleenmyyjiltä.

ICE Soft Cube sisältää:

OK433P: WC harja säiliöllä
OK442P: Saippuakuppiteline
OK443P: Hammasmukiteline
OK461P: Saippua-annostelija (yhden käden vetimellä)
OK469P: Saippua-annostelija (pumppupäällä)
OK470P: Saippua-annostelija (vapaasti seisova)

 • Smedbo Invest AB acquires Scandtap AB

  Smedbo Group has acquired Scandtap, a growing premium brand that specializes in stainless steel mixers and accessories in the premium segment for the bathroom and kitchen. With a focus on quality and design, the company has established a strong presence in the Nordic market.
 • Smedbo ja Beslagsboden Nordbyggille

  On aika pakata laukut, ottaa esille hienoimmat kylpyhuonetarvikkeemme ja koristehelamme ja suunnata Pohjoismaiden johtavaan rakennus- ja kiinteistöalan tapahtumaan. Odotamme innolla, että voimme toivottaa tervetulleiksi sekä nykyiset että uudet kontaktit näyttelyosastollemme, jossa esittelemme viimeisimmät uutuutemme.
 • Smedbon kevään uudet tuotteet

  Me Smedbolla olemme iloisia voidessamme ilmoittaa uusimpien tuotteidemme lanseerauksesta, jotka on suunniteltu skandinaavisella designilla ja toiminnallisuudella. Tämä lanseeraus sisältää joukon tuotteita, jotka on suunniteltu parantamaan mukavuutta ja esteettisyyttä kaikissa kylpyhuonetiloissa. Uusi kokoelma sisältää roskakoreja, pyyhekuivaimia, suihkuistuimia ja paljon muuta, mikä kaikki osoittaa Smedbon sitoutumista innovaatioon, tyyliin ja kestävyyteen.
 • Uutuuksia syksyn trendeissä

  Lanseeraamme viimein lisää tuotteita valikoimaamme! Vuoden kolmas lanseeraus on täällä, mukana syksyn trendikkäin kylpyhuoneen väri, harjattu messinki.