• Vuodesta 1967 lähtien
 • Massiivimessinki
 • 10 VUODEN TAKUU

LIVING – Smedbo® elegantti tarvikesarja, jossa keskitytään turvallisuuteen ja joustavuuteen

Meillä Euroopassa on nopeasti kasvava yli 60-vuotiaiden ikäryhmä. Kyseessä on hyvin aktiivinen ja hyväkuntoinen ryhmä jotka ovat kiinnostuneita kodin sisustamisesta tyylikkäillä, laadukkailla ja mukavilla tuotteilla. Kehittäessämme uutta LIVING konseptia, on alusta asti tarkoituksenamme ollut tarjota useita kylpyhuoneen tukiratkaisuja vastataksemme tähän kysyntään.
Smedbo badkarshandtag upphängt som stöd ovanför badkar

LIVING tuotesarja on laajentunut uudella modulaarisella järjestelmällä – LIVING hoivakonsepti. Uusi konsepti on elegantti tarvikesarja, jossa keskitytään turvallisuuteen ja joustavuuteen. Tuotesarjan päätarkoitus on helpottaa kylpyhuoneessa liikkumista sekä tuoda turvaa kaikille huoneen käyttäjille, iästä ja tarpeesta riippumatta.

LIVING hoivakonsepti käsittää laajan skaalan modulaarisia, käyttövalmiita sekä itsenäisiä osia, joiden avulla voidaan rakentaa räätälöityjä ratkaisuja kylpyhuoneisiin. LIVING hoivakonseptin avulla kylpyhuoneesta saadaan turvallisempi ja tyylikkäämpi samanaikaisesti.

Smedbos stödhandtag uppsatta i en kombination i duschutrymme

Tukikahvaratkaisut koostuvat seitsemästä modulaarisesta osasta, joita voidaan käyttää sellaisenaan.
Tukikahvaosat koostuvat seitsemästä itsenäisestä osasta, joita yhdistelemällä joko keskenään tai käyttövalmiiden osien kanssa, voidaan rakentaa joustava modulaarinen ratkaisu.

Kaikki tuotteet ovat testattu ja hyväksytty maksimipainoon 150 kg saakka. Testi on suoritettu SS-ISO standardin mukaisesti (SS-ISO 17966:2016, 23.7.3) Testin suorittaja RISE (Research Institutes of Sweden).

Lina Blomqvist, Tuotekehittäjä Smedbolla kuvailee, että designin näkökulmasta Living tukikahvat ovat hyvin samansuuntaisia kuin AIR sarja. Koska AIR sarja on yksi meidän eleganteimmista sarjoistamme, tuntui mielekkäältä jatkaa työtä sen parissa.

 

-Modulaarisissa järjestelmissä ja ajattelussa on jotain erittäin mielenkiintoista. Sitä käytetään usein toimintojen tehostamiseen, ja muutaman osan lisäämisellä jonkun suuremman saavuttamiseen. Siinä on jopa jotain leikkimielistä, jotain joka herättää luomisen tunteen ja palauttaa mieliin Legot lapsuudesta. Se on joustava, eikä mikään ole silloin mahdotonta, sanoo Lina Blomqvist.

 

Olemme keskittyneet LIVING hoivakonseptissa vahvaan toiminnallisuuteen, tästä huolimatta sarjan design on hyvin elegantti ja klassinen.
LIVING on kauniisti yhdistetty soveltumaan AIR, SIDELINE sekä OUTLINE sarjojen kylpyhuonetarvikkeiden kanssa, jotta sisustuksesta saadaan tyylikäs ja yhtenäinen.

 • Uutuuksia syksyn trendeissä

  Lanseeraamme viimein lisää tuotteita valikoimaamme! Vuoden kolmas lanseeraus on täällä, mukana syksyn trendikkäin kylpyhuoneen väri, harjattu messinki.
 • Kesän inspiraatiota kylpyhuoneeseen

  Kesä on vihdoin saapunut! Ja se tarkoittaa aurinkoisia päiviä, lämpöä, iloa ja rentoutumista. Ihania tunteita, jotka saavat meidät voimaan hyvin. Haluamme tehdä oman osamme sen eteen, että voit kokea useammin näitä tunteita ja saada ne osaksi jokapäiväistä elämääsi.
 • Finally ISH

  After several years of waiting, it is finally time to meet up at ISH in Frankfurt. We at Smedbo are very pleased to be able to exhibit at the world's largest sanitary trade fair and to personally welcome you again as a customer, interested party or friend.
 • Ympyrä on sulkeutunut

  Olemme lanseeranneet uuden tuotteen pyyhekuivaimien kategoriaan. Uusi kuivain FK718, on pyyhekuivain joka on enemmän kuin sen perinteinen käyttötarkoitus. Pyyhekuivaimen ei tarvitse edustaa perinteistä ulkomuotoa ollakseen pyyhekuivain.