• Kuninkaallinen Hovihankkija vuodesta 1986
 • Massiivinen messinki
 • 10 vuoden takuu

ILMAINEN TOIMITUS

LIVING – Smedbo® elegantti tarvikesarja, jossa keskitytään turvallisuuteen ja joustavuuteen

Meillä Euroopassa on nopeasti kasvava yli 60-vuotiaiden ikäryhmä. Kyseessä on hyvin aktiivinen ja hyväkuntoinen ryhmä jotka ovat kiinnostuneita kodin sisustamisesta tyylikkäillä, laadukkailla ja mukavilla tuotteilla. Kehittäessämme uutta LIVING konseptia, on alusta asti tarkoituksenamme ollut tarjota useita kylpyhuoneen tukiratkaisuja vastataksemme tähän kysyntään.
Smedbo badkarshandtag upphängt som stöd ovanför badkar

LIVING tuotesarja on laajentunut uudella modulaarisella järjestelmällä – LIVING hoivakonsepti. Uusi konsepti on elegantti tarvikesarja, jossa keskitytään turvallisuuteen ja joustavuuteen. Tuotesarjan päätarkoitus on helpottaa kylpyhuoneessa liikkumista sekä tuoda turvaa kaikille huoneen käyttäjille, iästä ja tarpeesta riippumatta.

LIVING hoivakonsepti käsittää laajan skaalan modulaarisia, käyttövalmiita sekä itsenäisiä osia, joiden avulla voidaan rakentaa räätälöityjä ratkaisuja kylpyhuoneisiin. LIVING hoivakonseptin avulla kylpyhuoneesta saadaan turvallisempi ja tyylikkäämpi samanaikaisesti.

Smedbos stödhandtag uppsatta i en kombination i duschutrymme

Tukikahvaratkaisut koostuvat seitsemästä modulaarisesta osasta, joita voidaan käyttää sellaisenaan.
Tukikahvaosat koostuvat seitsemästä itsenäisestä osasta, joita yhdistelemällä joko keskenään tai käyttövalmiiden osien kanssa, voidaan rakentaa joustava modulaarinen ratkaisu.

Kaikki tuotteet ovat testattu ja hyväksytty maksimipainoon 150 kg saakka. Testi on suoritettu SS-ISO standardin mukaisesti (SS-ISO 17966:2016, 23.7.3) Testin suorittaja RISE (Research Institutes of Sweden).

Lina Blomqvist, Tuotekehittäjä Smedbolla kuvailee, että designin näkökulmasta Living tukikahvat ovat hyvin samansuuntaisia kuin AIR sarja. Koska AIR sarja on yksi meidän eleganteimmista sarjoistamme, tuntui mielekkäältä jatkaa työtä sen parissa.

 

-Modulaarisissa järjestelmissä ja ajattelussa on jotain erittäin mielenkiintoista. Sitä käytetään usein toimintojen tehostamiseen, ja muutaman osan lisäämisellä jonkun suuremman saavuttamiseen. Siinä on jopa jotain leikkimielistä, jotain joka herättää luomisen tunteen ja palauttaa mieliin Legot lapsuudesta. Se on joustava, eikä mikään ole silloin mahdotonta, sanoo Lina Blomqvist.

 

Olemme keskittyneet LIVING hoivakonseptissa vahvaan toiminnallisuuteen, tästä huolimatta sarjan design on hyvin elegantti ja klassinen.
LIVING on kauniisti yhdistetty soveltumaan AIR, SIDELINE sekä OUTLINE sarjojen kylpyhuonetarvikkeiden kanssa, jotta sisustuksesta saadaan tyylikäs ja yhtenäinen.

 • Smedbo Invest AB acquires Scandtap AB

  Smedbo Group has acquired Scandtap, a growing premium brand that specializes in stainless steel mixers and accessories in the premium segment for the bathroom and kitchen. With a focus on quality and design, the company has established a strong presence in the Nordic market.
 • Smedbo ja Beslagsboden Nordbyggille

  On aika pakata laukut, ottaa esille hienoimmat kylpyhuonetarvikkeemme ja koristehelamme ja suunnata Pohjoismaiden johtavaan rakennus- ja kiinteistöalan tapahtumaan. Odotamme innolla, että voimme toivottaa tervetulleiksi sekä nykyiset että uudet kontaktit näyttelyosastollemme, jossa esittelemme viimeisimmät uutuutemme.
 • Smedbon kevään uudet tuotteet

  Me Smedbolla olemme iloisia voidessamme ilmoittaa uusimpien tuotteidemme lanseerauksesta, jotka on suunniteltu skandinaavisella designilla ja toiminnallisuudella. Tämä lanseeraus sisältää joukon tuotteita, jotka on suunniteltu parantamaan mukavuutta ja esteettisyyttä kaikissa kylpyhuonetiloissa. Uusi kokoelma sisältää roskakoreja, pyyhekuivaimia, suihkuistuimia ja paljon muuta, mikä kaikki osoittaa Smedbon sitoutumista innovaatioon, tyyliin ja kestävyyteen.
 • Uutuuksia syksyn trendeissä

  Lanseeraamme viimein lisää tuotteita valikoimaamme! Vuoden kolmas lanseeraus on täällä, mukana syksyn trendikkäin kylpyhuoneen väri, harjattu messinki.