• Kuninkaallinen Hovihankkija vuodesta 1986
  • Massiivinen messinki
  • 10 vuoden takuu

ILMAINEN TOIMITUS

Smedbo ja Beslagsboden Nordbyggille

On aika pakata laukut, ottaa esille hienoimmat kylpyhuonetarvikkeemme ja koristehelamme ja suunnata Pohjoismaiden johtavaan rakennus- ja kiinteistöalan tapahtumaan. Odotamme innolla, että voimme toivottaa tervetulleiksi sekä nykyiset että uudet kontaktit näyttelyosastollemme, jossa esittelemme viimeisimmät uutuutemme.
Smedbo: Kun perinne kohtaa tulevaisuuden

Vahvan skandinaavisen suunnitteluperinteen ja kestävistä materiaaleista, kuten massiivisesta messinkistä ja laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, pitämisen myötä Smedbo jatkaa kylpyhuoneen eleganssin määrittelyä. Nordbyggissa esittelemme valikoimastamme poimintoja, kaikkea seinäsarjoista meikkipeileihin ja pyyhekuivaimiin.

DOT

Smedbon tarjonnassa sydämessä on aikaa kestävän skandinaavisen suunnittelun ja tulevaisuuden innovaatioiden fuusio. Olemme siksi ylpeitä voidessamme esitellä Nordbyggissa uuden seinäsarjamme, DOT, joka yhdistää esteettisyyden ja toiminnallisuuden. Itsekiinnittyvän tekniikkansa ja minimalistisen ulkonäkönsä ansiosta DOT ei ole vain suunnittelun kohokohta vaan myös käyttäjäystävällisyyden ja kestävyyden symboli. DOT-sarja on suunnittelijamme Lina Blomkvistin käsialaa ja heijastaa minimalistisilla ja tyylikkäillä taustalevyillään ja koukuillaan sekä sarjan nimeä että suunnitteluajatteluamme.

Beslagsboden: Koskettavaa suunnittelua

Beslagsboden edustaa monipuolista valikoimaamme koko kotiin, jossa jokainen tuote on luotu huolellisesti yksityiskohtia ja ainutlaatuista tunnelmaa silmällä pitäen. Tarjonnassa on kaikkea koukuista ovenkahvoihin ja talonumeroihin.

FJORD

Osastollamme esittelemme ensimmäistä kertaa uuden eteissarjamme FJORD. FJORD on huolellisesti valikoitu tuoteperhe, suunniteltu muuntamaan eteinen kutsuvaksi ja järjestäytyneeksi kodin osaksi. FJORDin muotoilussa suunnittelijamme Ola Giertz on saanut inspiraationsa skandinaavisen luonnon pelkistetystä kauneudesta, sen vaaleista puulajeista ja pehmeistä orgaanisista muodoista. FJORD erottuu pehmeillä ja saumattomilla siirtymillään eri materiaalien välillä, mikä edistää laadun tuntua, ja sarja mahdollistaa yhtenäisen ja toiminnallisen eteisympäristön luomisen monin eri ratkaisuin ja yhdistelmin.

Tietoa Smedbosta

Yli 50 vuoden kokemuksella Smedbo on maailman johtava kylpyhuonetarvikkeiden ja koristehelojen valmistaja. Intohimomme laatuun, suunnitteluun ja innovaatioon on tehnyt meistä suositun valinnan kodeille ympäri maailman. Smedbon ja Beslagsbodenin kautta pyrimme jatkuvasti tarjoamaan tuotteita, jotka yhdistävät skandinaavista estetiikkaa käytännölliseen toiminnallisuuteen.

Lisätietoja varten tervetuloa osastollemme A10: