• Kuninkaallinen Hovihankkija vuodesta 1986
  • Massiivinen messinki
  • 10 vuoden takuu

ILMAINEN TOIMITUS

Pidä kiinni tai sekoita HOUSE-mattavalkoiseen

HOUSE-sarja on yksi kaikkien aikojen suosituimmista ja menestyneimmistä sarjoistamme, ja se on koristanut kylpyhuoneita kaikkialla maailmassa. Vuonna 2018 HOUSE lanseerattiin mattamustana, ja sen jälkeen kun mustan kylpyhuoneen suuntaus lähti liikkeelle, pinnan alla on kuplinut pehmeämpi vastapylväs. Syyskuussa Smedbo laajentaa valikoimaaan yhteensä 17 matta-valkoisella tuotteella.

– Ajatus luoda HOUSE mattavalkoisena syntyi siitä, että halusimme luoda kontrastin mattamustalle HOUSE. Halusimme lisätä värin HOUSE-perheeseen, jonka ilme on pehmeä ja vaihteleva kylpyhuoneesta ja tyylistä riippuen, kertoo Smedbon markkinointipäällikkö Cecilia Ask.

 

HOUSE-sarja tuo markkinoille koukut, pyyherenkaan, pyyhekuivain, wc-paperitelineen, värillisellä astialla varustetun wc-harjan ja silkkisen valkoisen vara-paperitelineen. Hammasharjan pidike, saippuakuppi ja WC-harjan pidike yhdistävät valkoisen yksityiskohdat yhdessä himmeän lasin pohjan kanssa. Smedbon ainutlaatuinen DRY-sarjan pyyhekuivain ‘Trädet’ ja SIDELINE-sarjan klassinen suihkukori DX3001 tulevat myös uutena värinä.

Mattvit vägghängd duschkorg DX3001 med lavendel ovanpå

– Ilman valkoista sävyjä ja sävyjä ei olisi olemassa, mikä tekee valkoisesta väristä mielenkiintoisen yhdessä muiden värien kanssa. Valkoisen värin etuna on, että se voidaan yhdistää luonnollisella tavalla muiden värien kanssa koko värispektriltä, ​​kertoo Ola Giertz tuotepäällikkö Smedbosta.

Smedbo house i mattvit uppsatt i grått badrum

Kun mattavalkoinen HOUSE sijoitetaan täysin valkoiseen kylpyhuoneeseen, sarja antaa arkkitehtonisen tunnelman kylpyhuoneessa. Sarja jättää sitten tilaa muulle sisätilalle ja sulautuu hienostuneesti kylpyhuoneen muuhun sisustukseen. Kylpyhuoneessa, jonka pohjaväri on tummempi, kontrastit korostuvat, sarjan annetaan sitten erottua ja luoda tehokkaita siluetteja. Kun sarja sijoitetaan yhdessä lähellä olevien sävyjen, kuten harmaan ja beige sävyjen kanssa, muotoilukieli muuttuu sen sijaan raittiiksi ja pehmeiksi. Kameleontin tapaan mattavalkoinen HOUSE onnistuu kylpyhuoneesta ja väreistä riippumatta erottumaan tehokkaasti ja sulautumaan hienostuneesti.

Sivustolla smedbo.fi näet koko uuden valkoisen maton HOUSE -sarjamme sekä useita muita kylpyhuonetarvikkeita, jotka auttavat sinua lisäämään henkilökohtaisen ilmeen kylpyhuoneeseesi.

Smedbo house i mattvit uppsatt i ljuslila badrum
  • Smedbo Invest AB acquires Scandtap AB

    Smedbo Group has acquired Scandtap, a growing premium brand that specializes in stainless steel mixers and accessories in the premium segment for the bathroom and kitchen. With a focus on quality and design, the company has established a strong presence in the Nordic market.
  • Smedbo ja Beslagsboden Nordbyggille

    On aika pakata laukut, ottaa esille hienoimmat kylpyhuonetarvikkeemme ja koristehelamme ja suunnata Pohjoismaiden johtavaan rakennus- ja kiinteistöalan tapahtumaan. Odotamme innolla, että voimme toivottaa tervetulleiksi sekä nykyiset että uudet kontaktit näyttelyosastollemme, jossa esittelemme viimeisimmät uutuutemme.
  • Smedbon kevään uudet tuotteet

    Me Smedbolla olemme iloisia voidessamme ilmoittaa uusimpien tuotteidemme lanseerauksesta, jotka on suunniteltu skandinaavisella designilla ja toiminnallisuudella. Tämä lanseeraus sisältää joukon tuotteita, jotka on suunniteltu parantamaan mukavuutta ja esteettisyyttä kaikissa kylpyhuonetiloissa. Uusi kokoelma sisältää roskakoreja, pyyhekuivaimia, suihkuistuimia ja paljon muuta, mikä kaikki osoittaa Smedbon sitoutumista innovaatioon, tyyliin ja kestävyyteen.
  • Uutuuksia syksyn trendeissä

    Lanseeraamme viimein lisää tuotteita valikoimaamme! Vuoden kolmas lanseeraus on täällä, mukana syksyn trendikkäin kylpyhuoneen väri, harjattu messinki.