• Vuodesta 1967 lähtien
 • Massiivimessinki
 • 10 VUODEN TAKUU

Pidä kiinni tai sekoita HOUSE-mattavalkoiseen

HOUSE-sarja on yksi kaikkien aikojen suosituimmista ja menestyneimmistä sarjoistamme, ja se on koristanut kylpyhuoneita kaikkialla maailmassa. Vuonna 2018 HOUSE lanseerattiin mattamustana, ja sen jälkeen kun mustan kylpyhuoneen suuntaus lähti liikkeelle, pinnan alla on kuplinut pehmeämpi vastapylväs. Syyskuussa Smedbo laajentaa valikoimaaan yhteensä 17 matta-valkoisella tuotteella.

– Ajatus luoda HOUSE mattavalkoisena syntyi siitä, että halusimme luoda kontrastin mattamustalle HOUSE. Halusimme lisätä värin HOUSE-perheeseen, jonka ilme on pehmeä ja vaihteleva kylpyhuoneesta ja tyylistä riippuen, kertoo Smedbon markkinointipäällikkö Cecilia Ask.

 

HOUSE-sarja tuo markkinoille koukut, pyyherenkaan, pyyhekuivain, wc-paperitelineen, värillisellä astialla varustetun wc-harjan ja silkkisen valkoisen vara-paperitelineen. Hammasharjan pidike, saippuakuppi ja WC-harjan pidike yhdistävät valkoisen yksityiskohdat yhdessä himmeän lasin pohjan kanssa. Smedbon ainutlaatuinen DRY-sarjan pyyhekuivain ‘Trädet’ ja SIDELINE-sarjan klassinen suihkukori DX3001 tulevat myös uutena värinä.

Mattvit vägghängd duschkorg DX3001 med lavendel ovanpå

– Ilman valkoista sävyjä ja sävyjä ei olisi olemassa, mikä tekee valkoisesta väristä mielenkiintoisen yhdessä muiden värien kanssa. Valkoisen värin etuna on, että se voidaan yhdistää luonnollisella tavalla muiden värien kanssa koko värispektriltä, ​​kertoo Ola Giertz tuotepäällikkö Smedbosta.

Smedbo house i mattvit uppsatt i grått badrum

Kun mattavalkoinen HOUSE sijoitetaan täysin valkoiseen kylpyhuoneeseen, sarja antaa arkkitehtonisen tunnelman kylpyhuoneessa. Sarja jättää sitten tilaa muulle sisätilalle ja sulautuu hienostuneesti kylpyhuoneen muuhun sisustukseen. Kylpyhuoneessa, jonka pohjaväri on tummempi, kontrastit korostuvat, sarjan annetaan sitten erottua ja luoda tehokkaita siluetteja. Kun sarja sijoitetaan yhdessä lähellä olevien sävyjen, kuten harmaan ja beige sävyjen kanssa, muotoilukieli muuttuu sen sijaan raittiiksi ja pehmeiksi. Kameleontin tapaan mattavalkoinen HOUSE onnistuu kylpyhuoneesta ja väreistä riippumatta erottumaan tehokkaasti ja sulautumaan hienostuneesti.

Sivustolla smedbo.fi näet koko uuden valkoisen maton HOUSE -sarjamme sekä useita muita kylpyhuonetarvikkeita, jotka auttavat sinua lisäämään henkilökohtaisen ilmeen kylpyhuoneeseesi.

Smedbo house i mattvit uppsatt i ljuslila badrum
 • Uutuuksia syksyn trendeissä

  Lanseeraamme viimein lisää tuotteita valikoimaamme! Vuoden kolmas lanseeraus on täällä, mukana syksyn trendikkäin kylpyhuoneen väri, harjattu messinki.
 • Kesän inspiraatiota kylpyhuoneeseen

  Kesä on vihdoin saapunut! Ja se tarkoittaa aurinkoisia päiviä, lämpöä, iloa ja rentoutumista. Ihania tunteita, jotka saavat meidät voimaan hyvin. Haluamme tehdä oman osamme sen eteen, että voit kokea useammin näitä tunteita ja saada ne osaksi jokapäiväistä elämääsi.
 • Finally ISH

  After several years of waiting, it is finally time to meet up at ISH in Frankfurt. We at Smedbo are very pleased to be able to exhibit at the world's largest sanitary trade fair and to personally welcome you again as a customer, interested party or friend.
 • Ympyrä on sulkeutunut

  Olemme lanseeranneet uuden tuotteen pyyhekuivaimien kategoriaan. Uusi kuivain FK718, on pyyhekuivain joka on enemmän kuin sen perinteinen käyttötarkoitus. Pyyhekuivaimen ei tarvitse edustaa perinteistä ulkomuotoa ollakseen pyyhekuivain.