• Kuninkaallinen Hovihankkija vuodesta 1986
 • Massiivinen messinki
 • 10 vuoden takuu

ILMAINEN TOIMITUS

Upeita, huomiota herättäviä

Smedbo on lanseerannut uusia meikkipeilejä! OUTLINE sarja on laajentunut kahdella uudella LED meikkipeilillä FK487EP ja FK488EP. Peileissä on minimalistinen elegantti design ja ovat varustettu ensimmäistä kertaa sensorilla aktivoituvalla valorenkaalla.

Peilit ovat valmistettu massiivimessingistä, 7x suurennuksella ja molempien peilien halkaisija on 215 mm. Sisäänrakennettu sensori aktivoi peilin valon kun se havaitsee liikettä 15 cm:n päässä, ja sammuu automaattisesti 12 s:n jälkeen ilman liikettä. Peilit ovat akkukäyttöisiä ja ladattavissa USB kaapelilla.
Molemmat peilit ovat testattu ja sertifioitu käytettäväksi märissä tiloissa IP21 standardin mukaan.

 

OUTLINE FK487EP ja FK488EP ovat hankittavissa Smedbo jälleenmyyjiltä.

FK487EP: Seinä-asenteinen
FK488EP: Vapaasti seisova

 • Smedbo Invest AB acquires Scandtap AB

  Smedbo Group has acquired Scandtap, a growing premium brand that specializes in stainless steel mixers and accessories in the premium segment for the bathroom and kitchen. With a focus on quality and design, the company has established a strong presence in the Nordic market.
 • Smedbo ja Beslagsboden Nordbyggille

  On aika pakata laukut, ottaa esille hienoimmat kylpyhuonetarvikkeemme ja koristehelamme ja suunnata Pohjoismaiden johtavaan rakennus- ja kiinteistöalan tapahtumaan. Odotamme innolla, että voimme toivottaa tervetulleiksi sekä nykyiset että uudet kontaktit näyttelyosastollemme, jossa esittelemme viimeisimmät uutuutemme.
 • Smedbon kevään uudet tuotteet

  Me Smedbolla olemme iloisia voidessamme ilmoittaa uusimpien tuotteidemme lanseerauksesta, jotka on suunniteltu skandinaavisella designilla ja toiminnallisuudella. Tämä lanseeraus sisältää joukon tuotteita, jotka on suunniteltu parantamaan mukavuutta ja esteettisyyttä kaikissa kylpyhuonetiloissa. Uusi kokoelma sisältää roskakoreja, pyyhekuivaimia, suihkuistuimia ja paljon muuta, mikä kaikki osoittaa Smedbon sitoutumista innovaatioon, tyyliin ja kestävyyteen.
 • Uutuuksia syksyn trendeissä

  Lanseeraamme viimein lisää tuotteita valikoimaamme! Vuoden kolmas lanseeraus on täällä, mukana syksyn trendikkäin kylpyhuoneen väri, harjattu messinki.