• Kuninkaallinen Hovihankkija vuodesta 1986
 • Massiivinen messinki
 • 10 vuoden takuu

Smedbo julkaisee sen uuden mustan

Nyt julkistamme uuden version suositusta SMEDBO:n HOUSE-sarjasta. Tällä kertaa tuotteet ovat saaneet kivan mattamustan pinnan, joka korostaa HOUSE-sarjan skandinaavisen muotoilun pehmeitä ja puhtaita muotoja.
Erot ovat yksityskohdissa

Viime vuosina musta on näkynyt sisustus-yksityiskohdissa sisustuslehdissä, myymälöissä ja kodeissamme. Musta trendi ei näytä vähenevän vaan pikemmin jatkaa kasvua rajattomalla vauhdilla. Me SMEDBO:lla uskomme, että kylpyhuone saa kietoutua trendiin ja siksi lanseeraamme tyylikkään mattamustan version HOUSE kylpyhuonesarjastamme. HOUSE on yksi suosituimmista ja menestyksekkäimmistä sarjoista kautta aikojen ja se on saanut koristaa kylpyhuoneita kaikkialla maailmassa.

 

Uudessa mustassa sarjassa on koukkuja, pyyherengas, pyyhetanko, wc-paperiteline ja varapaperiteline tyylikkäällä mattapinnalla. Hammasmukitelineen, saippuakupin ja wc-harjatelineen pidikkeet yhdistävät mustan hienoon valkoiseen posliiniin.

 

Täältä näet koko uuden musta HOUSE -sarjamme

 • Smedbo Invest AB acquires Scandtap AB

  Smedbo Group has acquired Scandtap, a growing premium brand that specializes in stainless steel mixers and accessories in the premium segment for the bathroom and kitchen. With a focus on quality and design, the company has established a strong presence in the Nordic market.
 • Smedbo ja Beslagsboden Nordbyggille

  On aika pakata laukut, ottaa esille hienoimmat kylpyhuonetarvikkeemme ja koristehelamme ja suunnata Pohjoismaiden johtavaan rakennus- ja kiinteistöalan tapahtumaan. Odotamme innolla, että voimme toivottaa tervetulleiksi sekä nykyiset että uudet kontaktit näyttelyosastollemme, jossa esittelemme viimeisimmät uutuutemme.
 • Smedbon kevään uudet tuotteet

  Me Smedbolla olemme iloisia voidessamme ilmoittaa uusimpien tuotteidemme lanseerauksesta, jotka on suunniteltu skandinaavisella designilla ja toiminnallisuudella. Tämä lanseeraus sisältää joukon tuotteita, jotka on suunniteltu parantamaan mukavuutta ja esteettisyyttä kaikissa kylpyhuonetiloissa. Uusi kokoelma sisältää roskakoreja, pyyhekuivaimia, suihkuistuimia ja paljon muuta, mikä kaikki osoittaa Smedbon sitoutumista innovaatioon, tyyliin ja kestävyyteen.
 • Uutuuksia syksyn trendeissä

  Lanseeraamme viimein lisää tuotteita valikoimaamme! Vuoden kolmas lanseeraus on täällä, mukana syksyn trendikkäin kylpyhuoneen väri, harjattu messinki.