(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-PNTXZBS');

Smedbo julkaisee sen uuden mustan

Nyt julkistamme uuden version suositusta SMEDBO:n HOUSE-sarjasta. Tällä kertaa tuotteet ovat saaneet kivan mattamustan pinnan, joka korostaa HOUSE-sarjan skandinaavisen muotoilun pehmeitä ja puhtaita muotoja.
Erot ovat yksityskohdissa

Viime vuosina musta on näkynyt sisustus-yksityiskohdissa sisustuslehdissä, myymälöissä ja kodeissamme. Musta trendi ei näytä vähenevän vaan pikemmin jatkaa kasvua rajattomalla vauhdilla. Me SMEDBO:lla uskomme, että kylpyhuone saa kietoutua trendiin ja siksi lanseeraamme tyylikkään mattamustan version HOUSE kylpyhuonesarjastamme. HOUSE on yksi suosituimmista ja menestyksekkäimmistä sarjoista kautta aikojen ja se on saanut koristaa kylpyhuoneita kaikkialla maailmassa.

 

Uudessa mustassa sarjassa on koukkuja, pyyherengas, pyyhetanko, wc-paperiteline ja varapaperiteline tyylikkäällä mattapinnalla. Hammasmukitelineen, saippuakupin ja wc-harjatelineen pidikkeet yhdistävät mustan hienoon valkoiseen posliiniin.

 

Täältä näet koko uuden musta HOUSE -sarjamme

 • Ympyrä on sulkeutunut

  Olemme lanseeranneet uuden tuotteen pyyhekuivaimien kategoriaan. Uusi kuivain FK718, on pyyhekuivain joka on enemmän kuin sen perinteinen käyttötarkoitus. Pyyhekuivaimen ei tarvitse edustaa perinteistä ulkomuotoa ollakseen pyyhekuivain.
 • LIVING – Smedbo® elegantti tarvikesarja, jossa keskitytään turvallisuuteen ja joustavuuteen

  Meillä Euroopassa on nopeasti kasvava yli 60-vuotiaiden ikäryhmä. Kyseessä on hyvin aktiivinen ja hyväkuntoinen ryhmä jotka ovat kiinnostuneita kodin sisustamisesta tyylikkäillä, laadukkailla ja mukavilla tuotteilla. Kehittäessämme uutta LIVING konseptia, on alusta asti tarkoituksenamme ollut tarjota useita kylpyhuoneen tukiratkaisuja vastataksemme tähän kysyntään.
 • Pidä kiinni tai sekoita HOUSE-mattavalkoiseen

  HOUSE-sarja on yksi kaikkien aikojen suosituimmista ja menestyneimmistä sarjoistamme, ja se on koristanut kylpyhuoneita kaikkialla maailmassa. Vuonna 2018 HOUSE lanseerattiin mattamustana, ja sen jälkeen kun mustan kylpyhuoneen suuntaus lähti liikkeelle, pinnan alla on kuplinut pehmeämpi vastapylväs. Syyskuussa Smedbo laajentaa valikoimaaan yhteensä 17 matta-valkoisella tuotteella.
 • Silmiinpistäviä uusia meikkipeilejä Smedbolta

  Smedbo on lanseerannut uusia meikkipeilejä! OUTLINE sarja on laajentunut kahdella uudella LED meikkipeilillä FK487EP ja FK488EP. Peileissä on minimalistinen elegantti design ja ovat varustettu ensimmäistä kertaa sensorilla aktivoituvalla valorenkaalla.