Smedbo julkaisee sen uuden mustan

Nyt julkistamme uuden version suositusta SMEDBO:n HOUSE-sarjasta. Tällä kertaa tuotteet ovat saaneet kivan mattamustan pinnan, joka korostaa HOUSE-sarjan skandinaavisen muotoilun pehmeitä ja puhtaita muotoja.
Erot ovat yksityskohdissa

Viime vuosina musta on näkynyt sisustus-yksityiskohdissa sisustuslehdissä, myymälöissä ja kodeissamme. Musta trendi ei näytä vähenevän vaan pikemmin jatkaa kasvua rajattomalla vauhdilla. Me SMEDBO:lla uskomme, että kylpyhuone saa kietoutua trendiin ja siksi lanseeraamme tyylikkään mattamustan version HOUSE kylpyhuonesarjastamme. HOUSE on yksi suosituimmista ja menestyksekkäimmistä sarjoista kautta aikojen ja se on saanut koristaa kylpyhuoneita kaikkialla maailmassa.

 

Uudessa mustassa sarjassa on koukkuja, pyyherengas, pyyhetanko, wc-paperiteline ja varapaperiteline tyylikkäällä mattapinnalla. Hammasmukitelineen, saippuakupin ja wc-harjatelineen pidikkeet yhdistävät mustan hienoon valkoiseen posliiniin.

 

Täältä näet koko uuden musta HOUSE -sarjamme

 • Kesän inspiraatiota kylpyhuoneeseen

  Kesä on vihdoin saapunut! Ja se tarkoittaa aurinkoisia päiviä, lämpöä, iloa ja rentoutumista. Ihania tunteita, jotka saavat meidät voimaan hyvin. Haluamme tehdä oman osamme sen eteen, että voit kokea useammin näitä tunteita ja saada ne osaksi jokapäiväistä elämääsi.
 • Finally ISH

  After several years of waiting, it is finally time to meet up at ISH in Frankfurt. We at Smedbo are very pleased to be able to exhibit at the world's largest sanitary trade fair and to personally welcome you again as a customer, interested party or friend.
 • Ympyrä on sulkeutunut

  Olemme lanseeranneet uuden tuotteen pyyhekuivaimien kategoriaan. Uusi kuivain FK718, on pyyhekuivain joka on enemmän kuin sen perinteinen käyttötarkoitus. Pyyhekuivaimen ei tarvitse edustaa perinteistä ulkomuotoa ollakseen pyyhekuivain.
 • LIVING – Smedbo® elegantti tarvikesarja, jossa keskitytään turvallisuuteen ja joustavuuteen

  Meillä Euroopassa on nopeasti kasvava yli 60-vuotiaiden ikäryhmä. Kyseessä on hyvin aktiivinen ja hyväkuntoinen ryhmä jotka ovat kiinnostuneita kodin sisustamisesta tyylikkäillä, laadukkailla ja mukavilla tuotteilla. Kehittäessämme uutta LIVING konseptia, on alusta asti tarkoituksenamme ollut tarjota useita kylpyhuoneen tukiratkaisuja vastataksemme tähän kysyntään.