• Kuninkaallinen Hovihankkija vuodesta 1986
  • Massiivinen messinki
  • 10 vuoden takuu

ILMAINEN TOIMITUS

Uutuuksia syksyn trendeissä

Lanseeraamme viimein lisää tuotteita valikoimaamme! Vuoden kolmas lanseeraus on täällä, mukana syksyn trendikkäin kylpyhuoneen väri, harjattu messinki.

Tutustu harjatun messingin eleganttiuteen.

Harjattu messinki on viime aikoina tullut suosituksi valinnaksi kylpyhuoneissa. Olemme iloisia voidessamme lanseerata lisää tuotteita valikoimaamme tällä viimeistelyllä. Materiaali näyttää pehmeältä ja mattapintaiselta, mikä luo ylellisen ja elegantin tunnelman kylpyhuoneeseen. Se on materiaali ja tuotevalinta, joka sopii erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin, vintagesta moderniin tyyliin. Lisäksi messinki on kestävä materiaali, joka säilyttää laadukkuutensa ajan kuluessa.

Tuotteet, jotka nyt lanseeraamme harjatusta messingistä, ovat seinälle kiinnitettävä meikkipeili FV445S ja ainutlaatuinen pyyhekuivain FV710S, jota kutsumme nimellä ”Puu”. Suosittu kuivain on jo saatavilla valkoisena, mustana, kiillotettuna ruostumattomana teräksenä ja myös lyhyempänä versiona, sekä variaationa, jossa on lisäkoukku ripustamista varten. Uusi harjatun messinkinen kuivain lanseerataan samanlaisena kuin aiemmat versiot, pituudeltaan 1720 mm ja siinä on viisi ripustusmahdollisuutta. Meille on tärkeää yhdistää tyylikäs muotoilu korkeaan toiminnallisuuteen, joten olemme erittäin iloisia laajentaessamme kuivain perhettämme.

Tyylittele harjattua messinkiä olevat tuotteemme yhdessä.
Olemme äskettäin lanseeranneet lattiakaivonkannen FV502S, joka noudattaa samaa ajatonta muotoilua kuin uudet tuotteemme. Lisäksi valikoimassamme on lisää harjattua messinkiä olevia tuotteita, jotka kuuluvat kylpyhuonesarjaamme Home. Jos haluat luoda täydellisen kylpyhuoneen sisustuksen harjatusta messingistä, suosittelemme yhdistämään uudet tuotteemme saippua-annostelijan HV370:n ja kaksoiskoukku HV356:n kanssa. Suihkualueen järjestämiseksi ja minimalistisen vaikutelman luomiseksi tarjoamme käytännöllisen suihkukorin DV3001S. Tähän sopii myös samaan tyyliin suunniteltu käsipyyherengas HV344, pyyhetanko HV3464 tai nelikoukku HV359, joka sopii täydellisesti suihkukäsipyyhkeiden ripustamiseen suihkun ulkopuolelle.
Jos pidät kylpyhuoneesi tyylistä vaaleilla yksityiskohdilla, meillä on myös valikoima harjattua messinkiä ja valkoista posliinia olevia tuotteita. Nämä tuotteet ovat suunniteltu luomaan minimalistinen ja siisti vaikutelma pesualtaan ja komeron ympärille. Valikoimaan kuuluu hammasharjateline lasilla HV343P, kaksi erilaista saippua-annostelijaa HV361/HV369P sekä saippuateline kupilla HV342P. Lisäksi valikoimassa on myös wc-harja posliinisella säiliöllä HV333P. Nämä tuotteet voi yhdistää hienosti pelkästään harjatusta messingistä valmistettujen tuotteiden kanssa. Tutustu lisää kaikkiin harjatusta messingistä valmistettuihin tuotteisiimme ja luo ainutlaatuinen kylpyhuone tyylikkäällä ja käytännöllisellä tyylillä.
Uniikit tuotteet valikoimaan
Messingistä valmistettujen tuotteidemme lisäksi lanseeraamme myös muita tyylikkäitä ja toiminnallisia kylpyhuonetuotteita. Viimeisimpien lisäystemme joukossa on uusi WC-paperiteline hyllyllä FK3411/FB3411, joka on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja toimivuutta. Se tarjoaa paitsi paikan WC-paperille, myös käytännöllisen hyllyn, jolle voit sijoittaa esimerkiksi kirjan, puhelimen tai kynttilän.