Ympyrä on sulkeutunut

Olemme lanseeranneet uuden tuotteen pyyhekuivaimien kategoriaan. Uusi kuivain FK718, on pyyhekuivain joka on enemmän kuin sen perinteinen käyttötarkoitus. Pyyhekuivaimen ei tarvitse edustaa perinteistä ulkomuotoa ollakseen pyyhekuivain.

Me Smedbolla uskomme vakaasti kylpyhuoneen tärkeyteen tunnelman luojana, aloitammehan ja lopetamme perinteisesti päivämme siellä. Mielestämme on siksi tärkeää, että kylpyhuone edustaa esteettiseltä ilmeeltään rauhallisuutta, palautumista ja persoonallisuutta. Tästä syystä saimme idean luoda pyyhekuivaimen, joka on uniikki, tyylikäs ja henkilökohtainen.

 

Olemme hakeneet FK718:n suunnittelussa inspiraatiota useista geometrisistä objekteista ja muodoista. Pyöreä muoto on ajaton, mutta samalla jatkuvasti muodikas joten sen tuominen pyyhekuivaimeen tuntuu luonnolliselta ja esteettisesti kauniilta. Pyöreä muoto muodostaa ympyrän ja luo graafisesti pelkistetyn tuotteen, joka vahvistaa tunnetta karismaattisesta ja persoonallisesta kylpyhuoneesta. Toive on, että FK718 vetoaa design tietoisiin kuluttajiin jotka haluavat rikkoa perinteitä, sanoo suunnittelija Ola Giertz.

 

Lämpimät, miellyttävät ja kuivat pyyhkeet ovat ihana luksus, joita kaikki arvostavat. Siksi ei ole ihme että pyyhekuivain on erittäin suosittu kylpyhuonetarvike. Jos haluat tutustua pyyhekuivan valikoimaamme ja uuteen FK718 kuivaimeen tarkemmin, katsothan koko valikoimamme täältä.

 

Tyylikäs DRY FK718 tulee lähiaikoina saataville jälleenmyyjiltämme.

 • Ympyrä on sulkeutunut

  Olemme lanseeranneet uuden tuotteen pyyhekuivaimien kategoriaan. Uusi kuivain FK718, on pyyhekuivain joka on enemmän kuin sen perinteinen käyttötarkoitus. Pyyhekuivaimen ei tarvitse edustaa perinteistä ulkomuotoa ollakseen pyyhekuivain.
 • LIVING – Smedbo® elegantti tarvikesarja, jossa keskitytään turvallisuuteen ja joustavuuteen

  Meillä Euroopassa on nopeasti kasvava yli 60-vuotiaiden ikäryhmä. Kyseessä on hyvin aktiivinen ja hyväkuntoinen ryhmä jotka ovat kiinnostuneita kodin sisustamisesta tyylikkäillä, laadukkailla ja mukavilla tuotteilla. Kehittäessämme uutta LIVING konseptia, on alusta asti tarkoituksenamme ollut tarjota useita kylpyhuoneen tukiratkaisuja vastataksemme tähän kysyntään.
 • Pidä kiinni tai sekoita HOUSE-mattavalkoiseen

  HOUSE-sarja on yksi kaikkien aikojen suosituimmista ja menestyneimmistä sarjoistamme, ja se on koristanut kylpyhuoneita kaikkialla maailmassa. Vuonna 2018 HOUSE lanseerattiin mattamustana, ja sen jälkeen kun mustan kylpyhuoneen suuntaus lähti liikkeelle, pinnan alla on kuplinut pehmeämpi vastapylväs. Syyskuussa Smedbo laajentaa valikoimaaan yhteensä 17 matta-valkoisella tuotteella.
 • Upeita, huomiota herättäviä

  Smedbo on lanseerannut uusia meikkipeilejä! OUTLINE sarja on laajentunut kahdella uudella LED meikkipeilillä FK487EP ja FK488EP. Peileissä on minimalistinen elegantti design ja ovat varustettu ensimmäistä kertaa sensorilla aktivoituvalla valorenkaalla.